Wat is zakelijke lening spoed?

Logo GeldLenen ZZP

Een zakelijke lening spoed, wat betekent dat eigenlijk? Een zakelijke lening is wel logisch een lening die je voor je eigen bedrijf hebt maar spoed? Het woord spoed betekent ook wel binnen 24 uur. Stel je dus voor dat je binnen 24 uur je lening hebt.  Een spoed reden om een zakelijke lening te willen kan zijn, dat jij als startende ondernemer een horecazaak op het oog hebt en je mist nog een deel om de zaak te krijgen. Als jij dan in aanmerking kan komen voor een zakelijke lening is dat toch super handig. Een van de  voordelen voor zo een lening is dat je binnen dezelfde dag nog uitbetaalt krijgt, je geen BKR- registratie krijgt, dat je pas na 30 dagen terug begint te betalen. als onderneming wil je natuurlijk niet bij de bank bekend staan, het bedrijf dat elke maand komt om geld te lenen. Je hoeft echter daar niet bang voor te zijn, je kan het gewenste bedrag gaan sparen, alleen is dat wel zo verstandig? Het is tenslotte wel met spoed. Bij je vrienden en kennissen kan je ook om geld vragen, maar weet je wel of zij over zoveel geld beschikken?  Een belangrijke voorwaarde voor zo een lening is dat je wel minimaal achttien jaar en ouder bent. 

De stappen

Stap 1: Je vult de vragen die over je onderneming gaan.

Stap 2: Je kiest het gewenste bedrag voor je lening.

Stap 3: Je berekend je maandelijkste kosten

Stap 4: Je verstuurt je online aanvraag (De tijd die je nodigt hebt om de vragenlijst invullen is ongeveer tien minuten)

Binnen ongeveer een uur neemt de bank contact met je op, vervolgens binnen 24 uur krijg je voor je onderneming goedkeuring voor je lening. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een zakelijke lening spoed aanvragen!