Laat jouw merk schitteren met Zipa opvulpapier

Zipapapier.nl

Als ondernemer weet je, met een knallend product en een geweldige service alleen red je het niet altijd. Nee, de uitstraling van je merk daar gaat het om. Grote kans dat je dit al weet en er daarom alles aan doet om je verpakkingen en verzendingen te voorzien van jouw herkenbare logo en huisstijl. Zo krijg je als het ware een extra visitekaartje die je klanten aan anderen kunnen laten zien of zelfs delen op social media. Maar waarom zou je het daar bij laten? Er is namelijk nog een fantastisch middel om jouw merk te laten stralen en te laten opvallen tussen al het andere verpakkingsmateriaal: bedrukt opvulpapier!

Wat is opvulpapier?

Met opvulpapier bedoelen we hier papier dat bedoeld is om lege ruimtes op te vullen in je verpakkingen en dozen. Dit biedt bescherming tegen het omvallen en schuiven van jouw producten tijdens verzending en geeft het ook nog eens mooi volume. Eigenlijk is opvulpapier al een stiekem visitekaartje van jouw merk, want het leent zich uitstekend om te bedrukken met je eigen logo, een mooie afbeelding of een gepersonaliseerd ontwerp. Zo creëer je niet alleen een extra stuk merkherkenning, maar laat je ook nog eens zien dat jij als ondernemer tot in de details denkt en jouw klant een unieke ervaring wil geven.

Hoe werkt het?

Maar, hoe werkt dat dan precies? Simpel, je levert ons het artwork aan en wij zorgen dat het bedrukt wordt op het materiaal dat jij hebt gekozen. Wij werken met Zipa opvulpapier, dat zich leent voor een scherpe en heldere bedrukking. Bovendien is dit opvulpapier FSC-gecertificeerd en composteerbaar, dus je geeft jouw klanten tegelijkertijd een extra verantwoorde ervaring.

Je kunt kiezen uit twee soorten opvulpapier, namelijk suikerbieten papier en kraftpapier. Genoeg keuzevrijheid dus om het bedrukken van opvulpapier geheel naar jouw smaak aan te passen. Dit geldt ook voor het formaat. Zo kun je de vellen laten bedrukken in het formaat dat het beste past bij je producten en verzendingen. Of misschien wel meerdere formaten, om te variëren en af te stemmen op het type product.

Met de bedrukte Zipa opvulpapieren geef je jouw bedrijf een luxe uitstraling en een professionele touch. De mogelijkheden qua ontwerp zijn eindeloos, van simpele bedrijfslogo’s tot designs en spelletjes waarmee klanten de tijd kunnen doden tijdens het uitpakken van hun bestelling. Bedenk eens hoeveel impact het heeft op de klantbeleving, wanneer de inhoud van de doos niet alleen perfect geordend is, maar ook nog eens gepresenteerd wordt in een doosje vol gepersonaliseerd opvulpapier.

Met Zipa opvulpapier kun je jouw producten op een duurzame manier beschermen tijdens verzending én jouw merk laten stralen. Het is een slimme investering in jouw bedrijf en een manier om extra aandacht te genereren en herkenbaarheid te creëren, zonder veel extra inspanning. Dus, laat jouw merk(straal) schitteren met Zipa opvulpapier en vergroot jouw impact op de klantbeleving.